Fear no darkness

Jag är hungrig fast jag har ätit mat för tre dagar idag, konsigt. Måndagen visste jag skulle bli lång och det har den verkligen varit. Landade precis i min sköna säng och måste tömma min dator, kul. Minnas och min pluggstund efter skolan, var faktiskt härlig i solen. Dunderiste. Jobbig dag imorgon, också lång mycket plugg som måste göras. Jag längtar något sjukt tills nästa helg då är allting klart och jag kan andas ut medn tills dess, puuuh.
Jag älskar en blogg med pluggsnack, yeeehu. Imorgon blir det varmt, yeehuu. Hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I have your arms around me, warm like fire.

Mitt flyt gick mot sitt slut igår, 2000 kronor fattigare.
Förutom det så var det en väldigt vacker kväll. Vacker är verkligen det rätta ordet.
Pricken.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

GLAAD TJEJ

Jag klarade av det, och jag känner en så sjuk stor lättnad och jag kan fortfarande inte sluta le. Jag är väldigt glad för en jättefin pärlplatta Sany pärlat till mig, motiv = en blå bil.
 Har kört 20 mil nu på två dagar i bara katrineholm och lite runt om hah, det är så roooligt! Har varit två väldigt bra dagar, lite onödigt i skolan eftersom jag var helt inaktiv. Idag ska jag betala för det genom att plugga fast jag åker ut till min bästa bea och gör det, mucho roligare. Har fått en tidsplanering av min snälla vän Frida Persson, så jag ska hinna med allt och det är verkligen sjuukt den kommande veckan, efter det bär det av ut på en vandring i fyra dagar. Jag kommer dö, jag kommer dö. nej det ska nog gå bra. hej skittzzzocammo. Ska lyfta på arslet nu och göra något vettigt. Måste bara säga att jag nick och cass hade en trevlig stund igår med nybakta bullar och big brother. Jag somnade i deras kök och vaknade av aahaahhhha, somnade fyra timmar senare vid halv fyra.  Ohhej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 MAJ

Uhh jag är så nervös, må bära eller brista. Jag ska göra mitt bästa, hoppas det räcker. Är nervös inför parkering och vänstersvängen även säkerhetskontrollen som jag ska lära mig om tjugo minuter, jag är dum i huvudet. Uhh jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kanske är ut på vägen om nårga timmar själv, åh jag vill. Jag vill kunna köra runt på mina fina vänner. Hej, när jag skeriver nästa gång är jag som vanligt eller hur glad som helst typsom när jag är trött fast värre.


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tiden förändras, lev med det.

Klockan är kvart i elva och jag har sprungit en halv mil, pluggat i en timma och ätit en lång frukost. Duschat två gånger och nu börjar mina tankar bara ligga på morgonendagens händelse. Tänk om det regnar.. Sitter här med en svullen läpp, när utbyte av godis kan gå lite fel. Min helg har varit riktigt härlig. Bio i norrköpning i fredags och sen balen med nic och cass, 30årsfirande och lite sverigehejande hemma hos Johanna med trevliga männsikor. Jenny var väldigt fint sminkad, efter tilda och henns tripp till huvudstaden och till brolle. Mycket fotbollstittande blev det och igår var det sådär varmt och härligt igen, muffisen var nog bäst.
Är sugen på en tacos, synd att alla är där dom ska och inte jag. Därför blir det lax till lurre.

Jenny är sjuk snygg, enda bilden sen deras bal på martin och co. som sagt jag är sugen på taco.

    

Följande dag har jag planerat i huvudet, vi får se om det går hem. Hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Prom

Alla var så fina att vi bara log heela tiden.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I can't wait

Jag har börjat läst en bok - jag känner mig lite kulturell, två nya avsnitt av GG och en stor skål godis. Är nästan klar med ledarskapen, men skickar in den imorgon. Varit och provat ut nya bågar, baaaaahu, jag blir så rastlös av att vara inne på synsam. Det är för lugnt, hade med mig ett bra och snyggt stöd. Skola imorgon, kul att träffa SMF MFS FSM. Ska brumma lite med sjögrens så slutar halvtolv, mums,
Vad väntar jag på? Sommarlov. mer impulsivitet. Körkortet också.

Imorgon ska jag köpa mig något som gör mig glad, en body butter kanske.
Min sladd är på vift, jobbigt.. lite. Ja vad återstår, ja GG och mitt orörda godis. Jag är inte sugen, helt sjuk. vad fan har hänt? Nej Blair Serena Dan Nate roooopar, hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

By your side

Yeeeey uppskrivningen gick bra, jag känner mig lätt som en fjäder.. I någon timma sen flög det massor med stenar ifrån alla håll och kanter, så nu känner mig sådär tung igen och jag ska plugga bort tre arbeten idag. Införskaffade mig en byxdress igår ifrån Monik med korta ben, den är jätteskön bea och jen, haha. Jag börjar bli lite hungrig, come on baby. 

Ska föna håret, hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It's times like these you learn to live again.

Söndag.. igen. Jahapp har varit en skön dag, vi gick upp vid ett, åt frukost till två, sen började dagen vid tre. Har pluggat lite teori, jag hoppas jag klarar av provet imorgon. Beatrice och jag var och tittade på hennes duktiga bror. Han vann tre olika tävlingar i tennis, faaast vi tittade på sista finalen men filtar och fika. 
Jag har gått och blivit lite av en glasstjej, inte ätit godis alls i helgen. Uhhhhhauuua.
Ekströmspaj bakade sig själv, och felixpajen gjorde sitt. Sitter nu med kycklingsallad från Nobel. Skyller på att det är söndag och jag älskar söndagar. 



It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstig tjej

De säger att jag var konstig, jag antar att det har med alla endorfiner att göra, plus att det är tråkigt med hörföståelse och det började klia i kroppen på mig, därav mina konstiga ljud. Sanna Minna och jag skulle mogna till lite och gå och ta varsin öl/cider isället för att babbla om våra adepter. Hon från Sörping kom och enligt Sannas matte så är 17=0så det blev glass i solen istället.
Efterlängtad middag, sen åkte jag med Nicole och Casandra hem till Bea. Vi spelade spel och jag tror att vi alla gick in med en vinnarskalle. Jag var hemsk på gympan när jag var liten, konstaterade jag efter att själv varit ledare. Min hand är lilaprickig tack vara Cassandra, vi körde så kallade chicken som hon ifrån norsholm så fint lärt mig, man ska slå så hårt som möjligt på varandras händer och den som drar sig ur först blir chicken (Cass förlorade). Det är roligt.

Jenny var nyss här och jag har saknat henne, hon var brun och snygg. Hennes resa lät helt underbar.
Jag ska plugga vidare. John Mayer är bra. Hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtan

Jag vill bara ha det där jäkla körkortet i handen nu, nu nu och nu :D.
En väldigt bra dag och jag har fått ganska mycket gjort för att vara mig.
Tränade väldigt sent kom hem för en halvtimma sen. Jag är helt slut i armarna, puuh.
Ska lyssna på lite lugn musik och läsa Chic nu, den har kommit C och N.
Ser fram emot den här helgen, trotts mycket plugg.
















 Jag älskar den här bilden.. Vakta skatten. 
 Upps ska upp om fem och en halv timma. NICE. 
 Chic är otålig måste draaaahaaha. Ska träffa Frida i rece snaart haha.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen kontroll

Jag håller på att avlida, naturkunskap b är det absolut tråkigaste kursen jag någonsin läst, det är så tråkiga lektioner samma varje gång i ett helt år. Det är tråkigt för min motivation försvann med tomten och här sitter jag nu. Jag önskar mig ett mvg, Gud?  
Har aldrig haft såhär mycket i skolan, maj månad, pusst. jag vill ligga i en solstol med Bea åh jag längtar! Jenny sa att vi kommer älska Egypten, eftersom hon är där nu. Det gör mig glad.
Seg dag och någon har fått för sig att vi ska cykla hem,  molnen håller inte tätt idag. Kommer bli en bra dag när vi rullar in i kholm.  Ska återgå till det tråkiga. Hej.


Alice börjar bli gammal.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vill göra något sjukt.

Börjar 13.40 känns sjukt onödigt, min basgrupp ska hålla i en idrottlektion för småbarn. Ska lägga all min tid åt plugg imorgon, men inte ensam vilket känns skönt. Har varit och tränat med Frida, vi körde ganska hårt och gled tillbaka till värmbol i hennes pärla.
NU är Bea här, fast inte här utan i min garderob. Vi var nyss ute och gick, skulle gå förbi Sanna, men var hon hemma? Non non. Jag vill ha mitt diadem som ligger där hemma. Beatrice är en bra tjej och vi ska snart åka utomlands tillsammans, kan det bli bättre? Ja vi skulle kunna vara borta några veckor till, men nej det kan inte bli bättre!

Back to schoool - Sanna var väldigt fin i håret, Minna en glad prick som var lite trött efter hennes premiermatch med smedby igår. Frida och jag var lite team idag högskoleprovet här kommer vi yeeeeey! Hon har skadat min hand dock. Aj aj aj! Först klagades det på att man är tyst, men nu? hahaaah

Bea har tråkigt så nu ska jag gå och göra henne glad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This is the way I wanna live.

En lördags som skulle fyllas av plugg och solen skulle förgylla min tillvaro lite extra. Istället somnade jag om tills klockan fyra, vilket var behövligt. men det resulteras i att jag sitter här nu. Att man alltid måste prioritera.
Jag vill inte dra några förhastade slutsattser, jag vill stoppa tiden och bara vara, hinna med allt som måste hinnas med.
Frida och jag har haft en härlig kväll, börjar bli van vid Akon och det smittar av sig, jag gillar Keep you much longer väldigt mycket, kan inte slutat lyssna på den. Stop baaah. Foo fighters - stranger things have happend, likaså.
Imorgon kommer min förmiddag att fyllas av plugg och solen ska förgylla min tillvaro lite extra. Jag ligger en dag efter..
Läste Fridas blogg tidigare och nu vill jag bara ha en lite söt valp i mitt knä.
Jag är själv hemma och jag har hög musik efter 02, YEAAH! Cool tjej.


Jag och Cass för en vecka sedan.
Ska på en tripp dit imorgon, Yeaye. 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Living next door to Alice.

Frida har startat bilen och jag är redo för att bli hämtad. Ser fram emot våran kväll.
Gårdagen med stort G, man kan leva på andra saker än mat..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Honey honey

Började skolan halv ett och slutade kavrt över. Provet gick sådär.
Glass och lite shopping. Grillning och dans. Trevligt sällskap och mycket skratt.
Jenny åkte till Egypten inatt och hon lär sova gott på planet.
Kort sammanfattning på en rolig torsdag. Solen ropar, hej.


En bild är allt jag har.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()