Lovely day

Kändes först väldigt onödigt att fara iväg till Norrköpning, men känslan visade sig vara väldigt fel. Frida tycker att min röv är väldigt liten och benig. Ät grädde!
Dubbeldäckare och tjockt med ryggsäckar, vart skulle alla är ju frågan. Försökt att plugga matte och fått experthjälp, han kan ju sin sak om man säger så. Fikade med Sanna i solen, vi tog sen en promenad som avslutades vid friskhuset. 
Kvällen har varit väldigt spontan och nu ska jag sätta mig och försöka nöta in funktioner, ekvationer, algebra, räta linjer och lite sånt. Väldigt lärorikt och intressant när man har tiiid, vart köper man det? Jag bjuder bra, kom igen nu.
Nej jag kan som vanligt inte koncentrera mig får försöka senare..
Snart långhelg åååh jag längtar, måste dock plugga natur har lovat en vän det. Jag lillar.

Ciao bellla.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

What if God was one of us

Tisdag är den mest tråkiga dagen i veckan, min har varit väldigt lång och seg.
Har fått en klänning och en tröja och lite smink idag så för stunden var jag en lycklig tjej. Sen blev jag osams med mamma och pappa och treåringen kom fram inom mig. Hej. Ingen vill se henne haha. Jag vet inte om jag pratar om mig själv i tredje person just nu eller inte.. Haft Nationella skriftligt i Engelska och jag satt inte sist kvar, tjaalala. Minna satt till och med längre.
Jag saknar Bea som i princip har packat klart.
Blev lax i sängen och röda naglar i kväll. Nu ska jag somna till vänner.
jag vill vakna upp och bländas av solen imorgon, ja det vill jag verkligen.

Måste bara säga att det är synd om Nicole som är sjuuuk, hon tyckte inte jag var så rolig i telefon och försökte avsluta samtalet ganska många gånger, så gör aldrig Cassy. Dålig stil för jag hade verkligen ruuligt.

Valborg kommer även det bli ruuuligt, sommarlekar och grillning.
Nu ropar rachel på mig, God natt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härlig måndag

Ligger i min sköna säng i min sköna morgonrock. Är nyduschad och min vän till lotion har gjort sitt. Har tränat dubbelt idag så jag ska nog sova gott och drömma om det undermedvetna, yao jag ser fram emot att drömma. Innan jag slår igen ögonlocken bör jag rikta mina ögon och fokusering på Engelskan, men nej det får gå som det går imorgon. Kändes bra att vara alla fyra igen i skolan, dock så blev det kingspelade för Sanna och Frida. Jag och Minna tyckte mest det var skönt och pratade hemlisar i suuulen.

Roligast idag är att jag har fått sommarjobb, iiih!
- Heeeeeje, var det bra så? 79.50 Taaaaack. Heeeeje, var det bra så?....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hello sunshine!

Härlig helg.
Bubbel och wii, nattpromenader och lite sömn. Nicole och Cassandra kan förkortas med skratt. Vi har tävlat  om vem som har mest kunskaper om världen och vi flög land oh rike för att komma fram till vem. Hon heter Cammomillalala, uhh huuu.. Vi tog oss även ett dopp i det blå, hälsade på bönderna och hittade ett nytt favoritställe. Grillat och ätit mycket ostar.
Tittade även på värmbol idag, . yeaaaou. Vi klassade oss själv med några smågrabbar. Mycket löök och fina människor i profil. Tuffade senare vidare till hälso för ett styrepass, utan min kära rosa vän. Fick nynna för mig själv och att hålla takten var inte så svårt, jag lyssnade på olika typer av stön.. Jag tycker det är såå pinsamnt när folk stönar sådääär. hahah 

Blev en romantisk film på trean som mamma och jag avslutar vår söndag med.
Imorgon har jag viktiga saker att ta tag i, om inte, inget godis tills Egypten..

Bilen behöver även sömn för att fungera, hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

This is the life

Det jag vill ha går inte att köpa för några om helst pengar. Det jag vill ha, kommer jag att veta när jag gjort tillräckligt med misstag för att förstå vad som är rätt. Ibland vill man lösa allt med pengar, pengar är helt meningslösa. Det förgyllar för stunden, sen vill man ha mer och ordet nöjd finns inte i en värld fylld av törsten efter dem. Det underlättar men blir snabbt ett begär av vad man är van vid.
Som att bygga slott, gjorda av luft, ingenting.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stronger than Jesus

Som vi har knådat varandra idag, tre hela timmar. Imorgon blir det helkroppsmassage och Maria och jag är partners hon har tallat på min rumpa och jag på hennes.
Jag var en stor klant igår och det resulterades till ett litet blodigt hack i huvudet. Sanna och jag var trötta och säkert hur jobbiga som helst emot slutet av den roliga ledarskapen, som faktiskt var väldigt roligt. En rolig film och nu ar mina föräldrar hört the nickname Camhoe. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Har tränat hårt idag vilket kommer att kännas imorgon, har även en fundering över vad 4H står för? Ni vet där vi hängde för x antal somrar sen. Nej nu somnar jag snart men restan av dagen har varit sprallig. Promenad och mycket sång och Nicole och Jag fick ääven till lite dans på slutet där lite fint sådär.

God natt sov gott och sött och allt gulligt man kan skriva. Hej 

         
I need yoou now, like I need you then.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Right round

Jag har fått min dos för dagen och jag är hög. Är det tillåtet att må såhär jäkla bra?
Återkommer senare kära vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag känner mig som en skakad ramlösa.

Sanna och jag ska prata Engelska resten av dagen, det är lite vår grej. Minna är hos farbror doktorn och Frida är på jbläger. Snö är ett substantiv och cohabiting är ett adjektiv, vi fungerar bra som ett team. Mat snart och jag är verkligen inte hungrig har ätit två plopp och en sportlunch. Blir lite äcklad när jag tänker på att klockan inte är mer än elva..
0 minuter kavr på batteriet, hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Our last summer

Nu vet jag hur det känns. Jag är så glad!
Bokat uppkörning idag. Nationella gick super, gränslös kärlek var mitt ämne. Jag tycker om sånt. Jb's labb kommer att ge mig träningsvärk imorgon, härligt!
Frida kom och hämtade mig för ett tag sen och vi tog en tur i hennes röda, satt i solen och dividerade om vettiga saker.
En väldigt bra dag fast det är måndag. Mitt täcke var extra mysigt imorse och dundermuslin gjorde sitt så, tack.

Jag vill inte vara den som bara har en klase med drömmar. Jag vill leva i mina och det är verkligen bara upp till mig själv.


Ge mig lite 50-tal en grabb och den här bilen, så har vi pricken. Hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Look at the stars

Grattis till bästa Minna som helt ärligt inte är så fasligt kort, du är en vuxen kvinna nu, grattis till det. Det är ganska stor skilland på att gå ut i Norr emot katta, men som jag sa till Cass det är roligt på två olika sätt. Två aspekter.
Nicole och Cassandra häckade i mitt kök och min kavaj är på vift och stinker tydligen. Donken till frukost, grillad korv till lunch, sunt. En skum helg, intensiv och spontan. Mest skum söndag. Jag tror jag åker ballder varje dag. Jag vågade inte hoppa ifrån tomtestugans tak jag stör mig på det. Blev räddad och jag mår så himla bra. Dock skaver det i magen lite, oförberädd till nationella och lite hungrig. Maryland förgyllar min tillvaro just nu. Hej.



Look how they shine for you




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nanana

Jag sov i princip hela dagen igår, och vaknade imosre vid halv tolv. Jag känner mig frisk glad och utvilad. Min mamma och pappa är fortfarande sjuka och vi har bytt roller lite i familjen. Jag är så sjukt rastlös och vill åka och träna men jag måste vara en klok flicka och avstå.
   Så nu sitter jag här med luren fastklistard vid örat och tittar på mtv. Jag klagar inte det känns som söndag. Jag älskar söndagar. 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Känner mig som en död padda

Familjen Gunnar har drabbats, vaknade och var arg för att min far smittat mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Happy Ester

Vilken långfredag, lååååång.
Med ett fåtals timmars sömn på två dygn så var det förlovningsmiddag. Kräftor och potatisgratäng. Efter några snappsar så skulle tröttheten försvinna, det gjorde den inte. Utan piggheten fick Sanna istället samt Dennis och Sandra som berättade saker som en syster inte vill veta.

Vi vaknade av att det var ett jävla liv i huset, har det att göra med att det är timmer? Hmm. Lyhört är det i varjefall härute, men jag älskar att vara här. Idag har varit en sånn här dag man lever för när det är skitväder eller skit överhuvudtaget.
Ett dopp i det blå för första gången i år, yaaey!

Har precis tittat på en väldigt romantisk film på fyran, fast jag har den på dvd. då lyder frågan varför utsätta sig för all reklam? Je ne sais pas, eller kanske för att drömma sig bort. Synd att filmen har ett slut. Dagen med stort D.


            
Imagine all the people, living for today.
Imagine there's no countrys, it isn't hard to do?
Nothing to kill or die for and no religion too.
You may say i'm a dreamer, but i am not the only one maybe some day you will join us

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Like an ocean needs the sand

Jättetrevlig middag med Sanna Jessica och Elin som senare blev en otroligt spontan kväll som fylldes av äventyr haha.

Jag har så mycket att skriva, men inte här just nu. Kanske lite senare. Allting är för personligt just nu.
Ligger i sannas soffa och äter cheddarpopcorn och lever livet. Hon är vacker.  Människor borde ge mer komplimanger istället för att fyllas med en svart avundsjuka. Avundsjuka är nog det mest avskyvärda jag vet. Oj vad arg jag låter haha, nu pratar sanna bort mig och det här inlägget har tagit en evighet att skriva.


egentligen vill jag bara skriva vad jag tänker och funderar på, skriva ihop någon djup skit. Du ska inte få tro att du känner mig, så jag vänder mig till hon som sitter här och häckar med en chipsskål i handen. Hon känner mig.


Det här kommer verkligen bli en lång dag, någon gång innan sex somnade jag.

Glad påsk vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

x2000

Vi är snart hemma, tåget rullade precis ifrån norpan och jag kom och tänka på sanna frida och minna. Vi borde göra något ruuligt snart. Suttit här sen två och jag faktiskt inte rest på mig en enda gång.
Att sitta vid en sjö med massor med ljus och filtar låter mysigt, men vädret är inte på vår sida. Jag får se vad Nicole och Cassandra har funderat ut vad vi ska göra när vi landar på älgen.

Ett barn har sjungit och skrikt konstant hela vägen.

Ingen bild för tunnlarna gillar inte tele2.

Hejs

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ge mig ett obegränsat bankkort

Gick upp eller steg upp som dem så fint kallar det i Norrland vid fem imorse.
Sitter nu i en säng som inte är min med min dator som sällskap, då mina föräldrar somande direkt när vi kom in på rummet efter middagen. Det blev en middag på hotellet som var sådär i min mening.
Har varit en riktigt härlig dag, strosat runt i affärer, gått på bio kommer inte ihåg vad filmen hette men det var verkligen jättebra.
Imorgon bär det av till Köpenhamn och jag funderar stark på att prata engelska istället för svenska, för jag hör knappt vad skåningarna säger. Jag måste nog hålla med Frida det är ganska charmigt skånska, min pappa har en annan åsikt om det. Typ så som man ska tycka om tyskarna fast tvärtom så som min morfar Lennart ser på det hela lite.

Nej nu loggade Cassandra ut och jag gör likaså.


Räkmacka till lunch.
Varför är jag jättemätt när jag inte ens ätit hälften?
Jag tog barnmeny på Ikea igår och jag fick verkligen trycka i mig sista köttbullen.

Hotellfrukost imorgon, jag somnar gott med den tanken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förlovning och Ikea

Beatrice ringde och väckte mig med sitt glada humör och sjunger vi åker nu du hinner, jag hann. 
Jag var liksom där bland alla glada par som provsitter soffor och ser sådär kära ut, fast jag var liksom inte där. Följde bara med som stöd till familjens alla Billydelar och en grillad korv blev min frukost. Bea och jag fantiserade om våra kommande planer om att flytta upp till stockholm.

Nicole och Cassandra kom lite senare och åt middag med oss, vi var helt uppe i att prata om vad vi hade gjort den tiden vi varit ifrån varandra att vi missade Dennis och Sandras ringar.
Konstigt men när jag varit ifrån Nicole och Cassandra några dagar så saknar jag verkligen dem.
Även vi har planer om att bosätta oss i New york.


Cassanrda är en cool brud

Beatrice tänker på vad?

Jag gjorde en bra gärning för naturen och valde en bra påse att stoppa mina karameller i.

En härlig dag som får en att längta till sommaren.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

som en fågel utan vingar

De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ifrån fest till kalas

Gårdagen var i jennys ord väldigt spontan och en inpulsiv utedag, med promenader och joggingturer.
Roligast var när jag och Jenny stannade och började klättra på ett berg som är sprängt, helt perfekt tänkte vi. Ett äldre par saktar in med sin bil, stannar och verkligen ler emot oss. Min fråga är då, är det vi eller gamlingarna som är sjuka?

18ärsfest på kvällen som senare blev ett 60årskalas, med tre lärare sittandes vid mitt bord. Jag tyckte det var ett yppeligt tillfälle att få lufta mina idéer om hur en lärare bör vara, inte ska vara.  Dem tyckte att det lät helt absurt att vi inte har nårga böcker på JB. Lärarna var äldre, vilket säger sitt. Kom ner på jorden.


Kände för en träningsbild - Jag och Frida tycker om att klä oss i kortkort och en dutt av rosa gör alting så mycket roligare.
Kände för en träningsbild- Jag och Frida tycker om att klä oss i kortkort och en dutt av rosa gör allting så mycket roligare. Ha ha. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yoga och fläskfilé

Gårdagen känns som två dagar, väldigt bra dagar, en försmak av kommande långfredag kanske.Idrotten var rolig, dock så är inte hälsostudion så mycket att hurra för fast det var Pontus födelsedag. Frida stavas numera ovig, väldigt ovig. Hamburgare igen fast i skolan, ingen vill äta kyckling med glas.
Mötte upp Bea Tilda Linnea och Johanna på stan, vi strosa runt lite och köpte glass i vårvädret. Gångtävling till stationen, jag och Bea vann ganska stort.

Väl hemma hos jenny efter en rolig tur på kvantum, så lyssnade vi på så sjukt mycket bra musik att endorfinerna började flöda och Jenny och Tilda dansade många olika slags danser medans en annan tog upp breaken igen, oha oha!
Väldigt sen middag som blev bra tillslut, jag har lite svårt för att se kött när det inte ligger färdiglagat på tallriken.

Nu ska jag sätta på mig kläder och gå en långpromenad med Sanna, väldigt behövligt. Fika med vilket är ett plus.



It's such a hard life and most of the time
I'm just surviving
That's why I want you to know
In a world where sincerity has lost its meaning
You fill my world with so much hope

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Thaimat till maistro

Dagen började med att tåget åkte ifrån mig.. Gick och träna och åkte sedan till skolan för matematik. På rasten blev det glass i suuulen. Haft högstadietkänslor med Jenny och Bea, en ny vana tycker jag eller det blir som en utsliten vana som vi slipar till lite.

Tilda skriver nu att hon är sugen på att ta en cider i solen imorgon, bara för att.
Yoga och bodypump på idrotten imorgon, Frida är så sjukt stel haaahaa vi får se hur det går.
Slutar tidigt, Bea, Tilda, Linnea och Johanna kommer till norrköping, yaaay!

Nicole och jag har haft våran pratstund precis och jag blir alltid på bra humör efter det.





If a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall




 



CIAO BELLA

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

biltjuvar och nya löparbyxor

Jag har blivit en av alla dessa bloggare, tycker det känns lite utlämnade.
Mitt mål med denna blogg är att framstå som att jag har så mycket mer pengar än vad jag har, och eftersom jag har så gott om det är jag alltså en bättre människa? Lyckligare. Absurt.

Nationellt prov i Svenska B idag och jag satt som alltid kvar sist, mysigt. Tacotallrik med Sanna som var väldigt snäll emot Per.
Oooh nej nu kom jag på att jag måste maila min adept som åker till Malta imorgon, upps.
Alice startade larmet i bilen två gånger idag, på samma parkering.

En väldigt bra dag, är nu nytränad, nyduschad och det är dags att göra någon nytta så jag får sova snart.




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()