Mitt rum är inte stökigt

Helt okej dag, en halvtimmas lektion och ett schema som jag bara kunde drömma om. Ledig två dagar i veckan plus att jag slutar tidigt på fredagar och börjar sent på måndagar, helt okej! Vad ska jag göra av med all fritid? Tänkt att börja träna riktigt intensivt, laga mat och bli bättre på golf. Mina planer för dessa tre veckor framåt. Det där emd maten är så tråkigt att behöva laga mat åt sig själv. Ska nog ta tag i att börja träffa farmor oftare. Hon älskar att laga mat och att få besök så :D

Många saker har klarnat upp idag och sista året i skolan, året? Jag kommer att vara hemma mer än vad jag är i skolan. Det är bokstavligt talat S-J-U-K-T. Jag har inte ens hundra dagar kvar i skolan och listan ska hinnas med. Frida och jag har tänkt att på onsdag på liseberg kan vi passa på att bocka av nårga saker :D

Jag har precis bokat mina biljetter nu till S.B. Min mamma och pappa är bäst, yeey they rock!
Jag vet inte vad som är verkligt och vad som känns verkligt riktigt. Den dagen har alltid varit så långt bort, men så nära. Slutet på saknaden. Yeeeeeey :D




Bea jag saknar donken, vad hände emd tre gånger i veckan?



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

BIRD

Det har varit en intensiv helg med två kalas, Frida 19 och Ann 18. Det är nu jag skulle lägga upp bilder med min fina sysemkamera som jag inte har ifrån dessa två kalas. Får därför bli en fin bild min Adriano tagit med sin. Har varit en rolig helg. Fritterade räkorna var som topping på glassen, pricken. Även när Nic och Cass drack ur fontänen hahah. Jag älskar utmaningar!

Jag somnade klockan 06 och vaknade 09? Det där med sömn är något som jag inte förstår mig på. Jag har tappat rytmen någon morgon när jag försökt dansat mig pigg. Eniro är min sista utväg.

Religon imorgon, sen prova mina nya klubbor. Iiih.

When love takes over yeeye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Like you, like you, like you. I like you. Hon gillar cola jag gillar fanta..

Väldigt trött.
Jag saknar min Adriano muucho.
Ännu tröttare
Ska knalla hem till deniis och hämta bilen för att kunna åka och köpa matsäck inför morgondagens OS.
Sa jag att mina ögonlock känns som mount everest..
Några veckor kvar till Santa barbara.
Ska bara var en golfnörd först.
Sanna är snabbare hörge och starkare.(undantag vi humör: grinig)
Moa och Frida lika svaga som alltid..
Ska hämta Bea som typ har bott här den här veckan. Väldigt trevligt.
Det är farligt att köra bil när man är trött.
Volvo ska vara säkert har jag hört.


Vi har en krokodil på vårt skolfoto.

Jag saknar granhed

Jag önskar att jag hade vingar så jag kunde flyga till dig varje kväll.

Någon hade stulit våra stöd till cyklarna hahahh

Mor och far

Det enda nya bilden jag hittade på Bea.

Matsäck var det, hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sweet dreams



Sanna har tagit körkort idag grattis, grattis, grattis. Jag vet inte hur mycket vi dividerat våra tankar till det där lilla rosa koret egentligen.

Påbörjat projektarbetet och blir det som vi vill, kommer vi att minnas det garanterat resten av våra liv. Om inte kommer vi nog ändå minnas skiten. Har nog sand överallt nu efter beachvolleybollen, Sanna jag och Frida gjorde laget, alla viktiga bollar lyckades vi få iväg..

Igår gifte sig min mamma och pappa för 20 år sedan, min pappas present till mamma är bland det mest romantiska jag sett. Han förgyllande en dröm mamma haft väldigt länge. 

Ska iväg och spela golf nu, YEAH!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sense of humor

Listan över helt sjuka grejer kommer det sista året att handla om, högst poäng vinner. Det kommer att bli sjukt haha. Jag tycker om sånt. Det faller ganska natruligt in med det sköna sällskapet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Can't get enough

Sommarlovet börjar ticka emot sitt slut, sista sommarlovet.
Tolv sommarlov har seglat förbi, men än puttar motorn på förfullt för det kommande året. Många säger att det är det roligaste, svaret finns om 10 månader. Sista året tillsammans med alla vänner och bekanta innan alla sätter sig i sin egna båt och puttar vidare. 

Det här sommarlovet har varit mitt bästa. Har tagits väldigt mycket och lite bilder. 


 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()