Leriga skor

Vi har haft studiedag, vilket betyder en halvdag och ett besök på sacomässan denna vecka i skolan. Idag hade jag jättegärna följt med till Nyköping och tittat på när Petras lag mötte USA. Jag blev istället sminkad av Klara 7 år och en brytande finsk OS-dommare.
Jag menar man kan ju inte få allt? 

Tog hojen ut till Trixy, käkade ungerskt godis och pratade om Egypten lite. Här är en av de bilderna du inte sett Bea. Vill uppmärksamma alla om att damen är tjurig för att hon tog med sig en "jättebra" mp4 som höll i fyra timmar. Hon är avundsjuk på mig som lyssnar på musik och kör gameboy. Jättefin bild verkligen =D.

Kommer ihåg att jag var så glad för jag visste att jag skulle få somna i samma säng som Adrian kommande natt, en väntan som hade varat i 12 dagar, haha kyss mig.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ronny


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Patric stjärna

Haha jag läste precis Annns blogg och hon uppmärksamade svampbobs födelsedag som var igår, tio år. För att skriva något om det så var jag sjuk av sprutan igår och tittade i tre timmar på honom. Så Ann jag tittade och somnade till hans skratt hihihihhihi.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I'll do anything

Första advent, vilket är mysigt. Sanna var här igår och härja, och vi fastnade för mamma mia på tv, man blir så glad av den filmen. Ska gå på bio ikväll Luftslottet som sprängdes innan dess ska jag försöka göra någon nytta, börja på mitt fördjupningsarbete. Jag saknar Bea mycket. Jag vill att hon ska komma hem så vi kan julbaka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Charmiga tomtar

Frida och Sanna klagar på att jag aldrig lägger upp bilder på dem här i bloggen. Så, här har vi en söt en.

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Alice älskar kräfter

Vaknade av att Alice behövde gå ut, trodde klockan var jättemycket så jag slängde på mig mina stackars trasor och gick ut med henne. När vi kom in sen var klockan bara halv elva och jag njöt av det. Har städat i timmar idag för min mamma Evas skull, slängt massor med kläder. Vilket är skönt. Jag fick en ny säsong av vänner för hon var så nöjd och en fin julstjärna, plus en flaska vin.
   Sitter och tittar runt på vad jag kan ge mina kära i julklapp och ja det känns som att den här julen kommer bli svårast. Tycker nog det är mysigast att handla julklappar än att klicka hem dem bara, meeen jag får se. Sanna och jag har dividerat om julklappar de senaste dagana och inte kommit fram till något. Julen kanske är överskattad. För många handlar det bara om pengar, missar man inte hela charmen då?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Old man laughing

Vad vill du säga när allting blivit sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft någon tur? 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Zorbing

Haft en lektion idag, samhällskunskap. Frida har vart lite jobbig och frågat varför då om precis allting hela dagen. Stannat vid varje busshållsplats och lilla Frida spanade efter sin bästa vän 113, som svek. Jag somnade i två timmar när jag kom hem, ganska skönt. Jenny, Bea och Tilda är och strosar runt i London och det är lite tomt här hemma utan dem.

Zorbing är något jag tänkt mig göra i vår, man sitter fast i bollen sen rullar man ut för en sluttning. Verkar jätteruuuuligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

In the air tonight

Jag har inte så mycket att skriva, ligger här helt sömnlös som Emma Svensson lite.  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Russin

Har bubblat med Petra ikväll i tre timmar efter en ganska hård träning och tacos.
Min laddare har gått sönder, så jag får sitta vid en annan dator. Hittade dessa bilder, vi gick i sjuan här tror jag. Var så sjukt beronde av socker här att jag var tvungen att dricka sprite i halvtid, annars kunde jag bara ligga och titta på matchen fast ändå inte titta. Det var då. Saknar vårt lag. Vi var bra.


Lilla Cassandra försöker komma ikapp, Cass med kort sött hår :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

New deep

Herejesus vilken lång dag. Paneldebatten i skolan varade i två och en halv timma, och jag var så sjukt frusterad när jag gick från skolan för första gången på ja, väldigt väldigt länge. Sitter med Adrians tröja och drömmer mig bort till honom så nu känner jag mig lite lugnare. Kvällen är fullplanerad så ska ta en powernapp nu för att vara en pigg och glad tjej. Jag har somnat många gånger i nersläckta salonger, myz.

Jag skulle ge upp allt godis i heeela världen och
alla serier som finns för min urgulliga pojkvän.


HEEEJDÅ

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Woooooow!

Skor från Alexander McQueen, S/S 2010.
Daphne Guinness bär Alexander McQueen på ett event för Nars.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Twist and shout

Ligger hemma hos Frida helt sjääälv, Sanna och Frida är långt bort i sina drömmar. Ska åka och köpa färskt börd till dem nu. Här är vi för tio månader sedan plus en lliten dag. Pyjamasparty var det.










Hemma hos Frida P är det SMYCKEN ÖVERALLT =D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slow dancing in a bruning room

Klockan är halvett och jag ligger fortfarande under mitt varma täcke. Har varit vaken ganska länge men det är så skönt att bara ligga och dra sig. Sanna följde med till min skola igår, vi hade det rooligt. Vi åkte sedan runt i katrineholm och letade efter bra godis. Kvällen slutade med jackass. Snart ska jag bege mig till Norrköpning igen. Sen vidare till glassens stad för ett möte med Sanna, Frida och massor med gubbar. Sen ska vi till fix och Peo.  


Jag tror Sanna tycker om mig mer Frida hihihiihihiiiii

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

17

Isn't there a fun way. To wake up and just get out of bed and still be dreaming

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I Will sing for you

Jag skulle överraska två av mina vänner för några timmar sedan med att köpa biljetter till en konstert. Jag ringde och var ivrig, sen när jag ska beställa är alla biljetter sluuuuut. Jag ville verkligen gå på den. Observera att innan jag ringde fanns det biljetter. Giiiiii. 

Nicole ställde sig vid spisen och skulle vara kreativ och göra varm choklad hahahah.


3,0 megapixel oh yeaaah

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I miss you beautiful

Har precis gjort varm choklad och sitter här vid mitt skrivbord och funderar på vad jag ska skriva. Jag lyssnar på Melissa Horn, när hon sjunger på svenska känns texterna mer blottade. Jag kommer ihåg förra sommaren när Frida la in hennes album på min ipod innan jag skulle ta tåget hem. Sen den dagen lyssnade jag och Cassandra till hennes låtar hela sommaren. 

Jag har varit på bio ikväll, 2012. Den var faktiskt riktigt bra. Jag har även fått sett en vacker ring som fick sin plats högst upp i eiffeltorent förra veckan. Väldigt romantiskt och man kan liksom inte sluta le.

Jag tror hela tiden att jag når gränsen av saknad.
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälmmannen är min hjälte

Whohoooe. jag ligger etta på vår lista, tog in en tiopoängare idag. Fick kvällningar men lätt värt det. Frida började reta upp mig i trappan när hon slog till mig i huvudet. Sen var tuschkriget igång. Sanna och Moa kom springades och vill hjälpa mig. Sanna tror sig se människor som inte finns, eller?

    
Råkade göra en blodfläck

Vi ska vara arg på varandra. Frida bra jobbat.


Dagen slutade med att vi dunkade Aqua i klassrummet.
Väntar nu på smörgåstårta sen ska jag brumma iväg till Anneberget.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Olga

Igår var det en lööng daag. Make up store tog oss på en resa 300 år tillbaks i tiden och vår kosa styrdes mot Ryssland. Kalinka ka-ka-ka-kalinka. Här är fyra bilder av de sju jag lyckades knäppa under kvällen.







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mannen i den vita hatten

Hemkommen ifrån träning och ätit en god middag. Sitter nu och pluggar då tiden inte ges igen förens i helga. Ska försöka få tag på min man och sedan göra mina fötter mental redo för en tuff dag imorgon. Måste nog erkänna en komisk sak, frusterande för vissa. Det är första gången jag pluggar seriöst ikväll på hela höstterminen. Lite sjukt faktiskt. Ska hitta en rolig bild och återgå till mitt.


 - Älskling, jag vet att du saknar mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1996

Är tankar till för att skydda själen?
Jag vet inte.
Eller drar dem oss blott ett spratt?
Jag vet inte.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bygg något vacker eller krossa allt

Bygg något vackert som krossar allt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fast car

Sitter i träningskläder och har precis lagt in masssor med ny musik så nu ska jag iväg och bli stark är tanken. Jag ska ha en riktigt skön kväll, bubbla, göra fruktsallad och vi har hyrt en film.
   Just nu är nog Sverige som jobbigast, det var lång tid sedan man fick sig en skymt av solen och alla löven håller på att blåsa bort. Jag tycker ändå att det är en mysig tid, luften är frisk och det är seriernas tid. Jag har börjat samla på boxar tills jag flyttar hemifrån, yeeeeey! Helst av allt skulle jag vilja börja varje dag med Adrian, det skulle göra hela min tillvaro fin. Tack för mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

RÖD

Nu känns mina ögonlock som något väldigt tungt och jag har precis pratat med Jenny. Vi avstår ifrån den där festen som verkar rolig med masker och grejer. Tröttheten vägde över ikväll.
Har vart i skolan en heel dag, och jag skulle kunna kasta min dator in i en stenväg flera gånger om sen hoppa på den tills smulorna av den inte existerar. Den är så tung och min lilla axel gör ont.

Alla i min familj sitter nu nöjda framför varsin tv och njuter av att det är fredag. Tror att mamma och pappa har somnat och Alice vaktar godisskålen. Det var nog allt ifrån mig just nu. KOM.


Vi saknar Minna, och mina kära vänner fattade inte att vi skulle sträcka ut armarna här HELT.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

My soul will soar above the trees

Måste erkänna att det var lite jobbigt att gå upp imorse, men med vetskapen om att jag bara hade en lektion som väntade och sedan en ledig torsdag, så trippade jag glatt in i duschen och sjöng högt. Nu ljög jag, jag sjöng inte alls. Frida och jag åkte runt i hela Norrköping innan skolan för att Frida inte orkade vänta på rätt buss. Hon har en speciell relation till bussar och spårvagnar.
   Väl i matsalen fick jag höra om ett mackkrig som jag missat när jag var i usa, och ja haha mina klasskamrater är sådär lagom mogna och härliga. Jag försökte starta ett nytt med nektariner, men jaa de hade lärt sig sin fina lilla läxa ifrån Espen. Jag kommer alltid sitta fint och snällt med min basgrupp efter Espens morgonskrik. Vad är det med norrmän egentligen?

Heregud det har varit en så lång dag, att det känns som att skolan var igår. Dagen slutade med en drive med Jacob, och ja det är tredje gången jag är där på mindre än en vecka!? Jag är en GO tjej. jättego.


Här är himlen, vart är porten?
Jätteblått och fint!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjörövare är lite, lite mer grymt.

Oh yeah det här är min Adrianoo som superman med en coooool mantel.
Jag har en egen hjälte, oh yeah. Den bästa också, OH YEAAAH.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

AJIAN ÄJ SUPEJMÄÄN

Aktiv dag för att var en ledig dag, faktiskt.
Jenny och jag sågs tidigt på morgonen och filosoferade lite, mycket härligt. Alice ville ut i det soliga vädret så vi gick en lååååångpromenad, mycket härligt. Har varit runt lite överallt och gjort saker som fallit mig in, även det mycket härligt. 
Hämtade upp Bea och vi dunkade runt och gled lite på vad man kallar det på en gooood räkmacka. Vi pratde med make up store idag och jag skrattar hahahh.

  
Bea och jag i somras. Panik i tunnelbanan. God bulle.
Ska iväg och träffa Petra och Staina nuuuue. 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänk om karamellkungen bodde på min vind, vad rart.

Äntligen inne i november, yeeiiiha. Fy fasen vad det blåser mycket nu, burr. För att bara skriva något om väder och vind. Idag har vi jobbat om människovärdet, etik. Det låter ganska intressant, men det är så logiskt att det blev lite tråkigt. Ledig imorgon vilket är gött, och jag får det här viktiga ansvaret på heltid, matte. Här är lite bilder ifrån lördags. 

Den stora fundering jag har i kväll är om det är värt att åka till specce och köpa lite godis till gunnars film ikväll, är jag jättesugen? Eller försöker jag bara fylla ut mitt lilla behov till det söta.

  

  

   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halloweeen, yeeaaah.

Sitter i min mysiga morgonrock efter en lång frukost med familjen. Gårdagen var trevlig, jag har tagit lite bilder men duschen bara skriker efter mig och mina böcker. Här är en grym bild. Jag är pigg och den här dagen kommer att bli rolig! Jag ser fram emot att plugga.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()